Welkom,

Je hebt de weg gevonden naar mijn site.

Ik ben Kris, mama van twee uit de kluiten gewassen kinderen en echtgenote van een lieve man. Na een burnout ben ik gestopt met werken en had even me-time nodig om te herbronnen. Nadien heb ik me toegelegd op mijn grote passie, de kunsten, in al zijn kleuren en vormen.

Ik volgde een verscheidenheid aan opleidingen : Middelbare graad kunst aan het BKO, 4 jaar toegepaste grafiek en fotografie, eveneens aan het BKO, twee jaar fotografie aan het CVO, een jaaropleiding interieurvormgeving bij Syntra.

Ik bundelde al deze talenten en stapte de grote wereld tegemoet, mét succes. Af en toe werd mijn ijdelheid nog meer gestreeld en werd ik uitgenodigd voor een privétentoonstelling.

Momenteel ligt mijn focus op de digitale make-overs van poezen en honden, De Chouchoukes. Een droom die uitkomt om huisdieren en baasjes te verbinden en gelukkig te maken. Zelf ben ik ook zot van alle soorten viervoeters.

Ik was tot voor kort surrogaatmama van twee bijzondere Heilige Birmanen, Raphaël en Chanel. Jammer genoeg is Raphaël onlangs de regenboogbrug overgestoken. Een zwaar verlies om dragen.

Naar de toekomst toe is de opvolging verzekerd. Dochterlief, die sowieso altijd met me samenwerkte aan de fotografische juweeltjes, is dit jaar afgestudeerd aan LUCA, school of Arts. Kijk alvast op haar site : www.poppymosa.be.

I am a happy woman.

instafeed