Welkom,

Je hebt de weg gevonden naar mijn site.

Ik ben Kris, mama van twee uit de kluiten gewassen kinderen en echtgenote van een lieve man. Na een burnout ben ik gestopt met werken en had even me-time nodig om te herbronnen. Nadien heb ik me toegelegd op mijn grote passie, de kunsten, in al zijn kleuren en vormen.

Ik volgde een verscheidenheid aan opleidingen : Middelbare graad kunst aan het BKO, 4 jaar toegepaste grafiek, eveneens aan het BKO, twee jaar fotografie aan het CVO en een jaaropleiding interieurvormgeving bij Syntra.

Ik bundelde al deze talenten en stapte de grote wereld tegemoet, mét succes. Af en toe werd mijn ijdelheid nog meer gestreeld en werd ik uitgenodigd voor een privétentoonstelling.

Momenteel ligt mijn focus op de digitale make-overs van poezen en honden, De Chouchoukes. Een droom die uitkomt om huisdieren en baasjes te verbinden en gelukkig te maken. Zelf ben ik ook zot van alle soorten viervoeters. Ik ben surrogaatmama van twee bijzondere Heilige Birmanen, Raphaël en Chanel en ga vaak wandelen met kwispelende asielhonden.

Ik toon op de site ook mijn oudere portfolio's Fotografie en Grafische werken, omdat ik er nog steeds blij van word als ik ze zie.

Naar de toekomst toe is de opvolging verzekerd. Dochterlief, die sowieso altijd met me samenwerkte aan de fotografische juweeltjes, studeert dit jaar af aan Sint-Lucas, school of Arts. Kijk alvast op haar site : www.poppymosa.be.

I am a happy woman.

Rafke

Nelleke

Asiel

vriendje

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now